Leerlingen Cultuurplein treden op in Amfihal

Op vrijdagavond 26 januari treden leerlingen van Cultuurplein Noord Veluwe op in de Amfihal in het gemeentehuis van Epe.  Het winterconcert van Cultuurplein is daarmee weer op zijn oude plek terug. Leerlingen uit Vaassen, Epe, Oene, Emst, Heerde en Wapenveld komen naar het gemeentehuis om samen een mooi programma neer te zetten.

Lees meer...

Wereldberoemde klavecinist Ton Koopman in Epe

Een concert met de wereldberoemde klavecinist Ton Koopman is een eye-opener, of beter gezegd een ear-opener. Ton Koopman geeft een nieuwe dimensie aan muziek uit de 16-18e eeuw. Hij speelt op de belangrijkste historische orgels van Europa en als klavecinist en dirigent van het Amsterdam Baroque Orchestra & Choir is hij in alle belangrijke concertzalen en muziekfestivals ter wereld geweest. Cultureel Platform Epe voelt zich daarom ook zeer vereerd dat hij en zijn vrouw Tini Mathot bereid en in de gelegenheid zijn om op 8 februari om 20.00 uur op te treden in de Grote Kerk van Epe. Zij spelen beiden op hun eigen klavecimbel. Het programma is op dit moment nog niet bekend, maar zal zeker werken van Bach en Buxtehude bevatten

Lees meer...

Lezing Rien Mouw bij Ampt Epe: Zwerven over de Veluwe

Op donderdag 25 januari neemt Rien Mouw uit Doorspijk de liefhebbers door middel van een professioneel digitaal klankbeeld mee op een onvergetelijke zwerftocht over de Veluwe. De vertelling van fotograaf Rien Mouw is boeiend van begin tot eind. Hij heeft een echte vertelstem en zijn prachtige en vaak spannende verhaal zijn moeiteloos te volgen. De lezing is georganiseerd door de historische vereniging Ampt Epe, wordt gehouden in Kulturhus Eper Gemeentewoning en begint om 20.00 uur.

Lees meer...

Subcategorieën

Iets melden of vragen?
[email protected]

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Op twitter

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.