Ank Bos exposeert in de Ring met merklappen

sevilla copy copyDe titel van haar expositie is, “Van tijdverdrijf naar passie”. Ank Bos kon haar hele leven het niet laten om op haar eigen creatieve manier bezig te zijn. Na een periode aquarelleren stapt ze over naar werken met textiel. Eerst ontstaan er een aantal quilts, maar uiteindelijk vindt ze haar weg in het borduren van merklappen en aanverwante lappen naar eigen ontwerp over zeer uiteenlopende onderwerpen.

Lees meer...

De Bezetting Speelt Made in St. Petersburg in Epe

DSC 7363 1 2 CustomNa de prachtige Scandinavische sferen van het afgelopen CPE- concert in de serie Klassiek in de Kerk (met het Finse Kamus String Quartet) blijft het ook in het komende concert bij muziek uit noordelijke streken. Het ensemble ‘De Bezetting Speelt’ geeft op donderdag 16 november in de Grote Kerk van Epe een bijzonder concert met uitsluitend muziek van componisten met een band met St Petersburg in Rusland: Glazounov, Prokofjev en Moessorski.

Lees meer...

Feestelijk concert op vernieuwd Meere-orgel

cid 691BAECA6D614533B071EAD5B9EEF995GEZINOp vrijdagavond 17 november om 20.00 uur wordt het Meere-orgel in de Grote Kerk van Epe na een gedegen onderhoudsbeurt weer officieel in gebruik genomen met een feestelijk orgelconcert door de cantor-organist van de Grote of Lebuïnuskerk in Deventer: Kirstin Gramlich. Ze speelt werk van o.a. Bach, Mendelssohn, Reger en Andriessen.

Lees meer...

Buitenplaatsen rond de Veluwe

Op donderdag 2 november ontvangt Groei&Bloei afdeling Noord-Veluwe Tineke en Peter Tazelaar. Het zal die avond gaan over buitenplaatsen rond de Veluwe. Deze landgoederen herinneren ons aan een glorieus verleden. Vele bezitten nog steeds prachtige tuinen en bijzondere zaken waarop de wandelaar moet letten als hij of zij ze bezoekt.

Lees meer...

Vijfde Halloween in Epe met veel extra’s

hallo 2In de spookachtig aangeklede ‘Griezelzone’ zijn kinderen van harte uitgenodigd om vrijdagavond 27 oktober deel te nemen aan de griezelspelen in het kader van Halloween. Zij kunnen een gratis scorekaart ophalen bij een van de 12 posten in deze ‘Griezelzone’ in het centrum van Epe. Bij elke post voeren ze een opdracht uit in ruil voor een aantekening op de scorekaart. De volle kaart kan bij 't Snoepie worden ingewisseld voor een leuke traktatie.

Lees meer...

Subcategorieën

Iets melden of vragen?
[email protected]

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Op twitter

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.