Maak kennis met gymnastiekvereniging Hercules Epe

IMG 4407 CustomZaterdag 24 juni houdt gymnastiekvereniging Hercules Epe een sportinstuif in de PWA-hal. Hier kan je op het springkussen, over de balk lopen, op de grote trampoline, leren free-runnen en nog veel meer. Alles is op sport gericht en er is leiding aanwezig om de kinderen te helpen tijdens het aanleren van nieuwe dingen. Tijdens de instuif geven verschillende groepen van Hercules een demonstratie. De instuif begint om 13:00 uur en duurt tot 15:30 uur. De demonstraties starten om 13:30 uur. Kom samen met je ouders, vriendjes, broer en of zus en vergeet je gymspullen niet mee te nemen.

Lees meer...

Fanfarekorps van de Genie treedt op in Heerde

Het Vrijwillig Fanfarekorps der Genie komt naar Heerde. Al twee keer eerder trad dit orkest met succes op aan het Heerderstrand, destijds samen met de Koninklijke Fanfare Wilhelmina. Op 1 juli biedt C-11 Pantsergeniebataljon uit Wezep dit relatieconcert aan in samenwerking met Soli Deo Gloria in de Rabozaal van de Heerd.

Lees meer...

Voorlichtingsbijeenkomst over geheugenproblemen en dementie

Het Geheugensteunpunt Epe, de SWO/E en Alzheimer Oost Veluwe houden op dinsdag 27 juni een voorlichtingsbijeenkomst over geheugenproblemen en dementie. Marie José Andringa, voorheen werkzaam als specialist ouderengeneeskunde en Judith Lutgerink, coördinator van het Geheugensteunpunt Epe, nemen de informatieverschaffing voor hun rekening. Wat hoort bij normale vergeetachtigheid en wanneer moet je denken aan een ziekte, een vorm van dementie? En wat kun je dan doen? Bij wie kun je terecht met je zorgen en vragen op dit gebied?

Lees meer...

Gevarieerde serie zomerconcerten bij CPE

Begin juli starten ze weer, de zomeravondconcerten van CPE. Het is dit jaar een zeer afwisselende serie geworden, van joodse muziek tot klassieke talenten en van swingende Ierse Folk tot uiterst swingende Amerikaanse Gospels. Ook bij de zomeravondconcerten is de samenwerking met Stichting Epop merkbaar: het optreden van Michelle David and the Gospel Sessions is er het spetterende resultaat van.

allen

Lees meer...

Het zonnige leven van Frankrijk in het park van de Cannenburch

Frans festijn Custom 2Een primeur! Frans Festijn is een nieuw evenement georganiseerd door Puurlijk.org, bekend van de Pure Pinksterfair. ‘Het zonnige leven van Frankrijk’ is het thema met authentieke brocante, kunstenaars á la Montmartre, producten uit het zonnige zuiden, Bourgondisch eten en heerlijke Franse muziek. Het evenement heeft plaats in het weekend van 5 en 6 augustus.

Lees meer...

Iets melden of vragen?
[email protected]

Op twitter

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.