Laatste reacties

Hallo,

Net als Dik ben ik vlakbij geboren en opgegroeid.
Wie de eigenaar van dit stukje natuur eigenlijk?

Gr Erik
Wil graag een abonnement op het blad De Natuur UwArts New Donateur
Nico of Klarie wij willen graag het telefoon van jullie weten
Ons telefoon is 0226 399015 of 06 20002338
groetjes van Tante Greet en Ome Wim
Mijn opa en oma heer en mevrouw Bruinse zijn ook eigenaar geweest van Zomerlust. Ik weet niet tot wanneer, maar in ieder geval na de oorlog. Daarna ...
Jan, veel dank voor dit "post-scriptum", een waardige afsluiting van ons 'krantje'.

Zoeken

Episch Centrum gaat de boel eens flink opschudden

cid image005 png01D522A5Er gaat de komende jaren in de gemeente Epe op allerlei terreinen heel veel in positieve zin veranderen. Episch Centrum wil daar voor zorgen, heeft er in alle opzichten de middelen voor en is voortvarend bezig door te dringen in de haarvaten van de samenleving. Hieronder een reeks artikelen over deze nieuwe, brede organisatie, die voor èlke inwoner van de gemeente Epe iets kan betekenen en van Epe een bruisende samenleving wil maken waarin niets onmogelijk is. Onderwerpen die we behandelen zijn onder meer: wat is en wil Episch Centrum, wie zit er achter, welke ideeën leven er, welke resultaten zijn al geboekt, wat zit er in en gebeurt er met het gebouw Episch Centrum aan de Pastoor Somstraat, wie betaalt de forse uitgaven, gratis ruimte voor organisaties, startende ondernemers voor een habbekrats in bedrijfsverzamelgebouw, Epe krijgt een muziek- en een jongerencentrum, onze stem telt straks echt bij gemeentelijke besluiten, Episch Centrum als organisator van grote en kleine activiteiten, etc.

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.