Agenda

Episch Centrum gaat de boel eens flink opschudden

cid image005 png01D522A5Er gaat de komende jaren in de gemeente Epe op allerlei terreinen heel veel in positieve zin veranderen. Episch Centrum wil daar voor zorgen, heeft er in alle opzichten de middelen voor en is voortvarend bezig door te dringen in de haarvaten van de samenleving. Hieronder een reeks artikelen over deze nieuwe, brede organisatie, die voor èlke inwoner van de gemeente Epe iets kan betekenen en van Epe een bruisende samenleving wil maken waarin niets onmogelijk is. Onderwerpen die we behandelen zijn onder meer: wat is en wil Episch Centrum, wie zit er achter, welke ideeën leven er, welke resultaten zijn al geboekt, wat zit er in en gebeurt er met het gebouw Episch Centrum aan de Pastoor Somstraat, wie betaalt de forse uitgaven, gratis ruimte voor organisaties, startende ondernemers voor een habbekrats in bedrijfsverzamelgebouw, Epe krijgt een muziek- en een jongerencentrum, onze stem telt straks echt bij gemeentelijke besluiten, Episch Centrum als organisator van grote en kleine activiteiten, etc.

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Terzijde

Nieuwe zomerfeesten in Epe dankzij het Episch Centrum. Klik op de poster voor meer informatie.

Poster EA19Ajax komt naar Epe! Klik op de poster voor informatie over de kaartverkoop.

Poster Ajax OFI Kreta1 juli, het jachtseizoen op de wilde zwijnen is geopend en dat was vanavond te merken. In nog geen uur tijd werden zeven schoten gelost in de omgeving van de Renderklippen. Anders zien we elke avond wild en vooral wilde zwijnen lopen en/of wroeten, vanavond niets. Het is de komende twee maanden dus 100% wild voor de jagers, maar of dat ook voor anderen zo is ...Een abonnement op een digitale krant nemen is niet nodig, u kunt zo ook wel alle artikelen lezen die premium, extra of exclusief voor abonnees zijn. Normaal gesproken mag u slechts drie 'beschermde' artikelen lezen en wilt u er mee lezen, dan zou u een abonnement moeten nemen. De kranten maken daarbij gebruik van cookies en cache. Een van de makkelijkste manieren om dat te omzeilen, is na drie gelezen premium- of extra artikelen in de browser op de toetsencombinatie Control/Shift/Delete te drukken. Zet 'Te wissen tijdsperiode' op 'Alles' en klik op 'Nu wissen'. Daarna mag u weer drie 'beschermde' artikelen lezen. Zo kunt u àlle artikelen lezen. Werkt bij àlle kranten.

gratis lezenZo ellendig kunnen tekenbeten zijn, dus pas op, want het barst er van!Mooi theaterseizoen in De Heerd! Hier staat het programma.
de heerd


Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.