‘Blok aan been sportverenigingen verwijderen’

cid image005 png01D522A5De sportclubs van de Wachtelenberg zijn ook in gesprek met het Episch Centrum. Michiel de Jong wil polsen wat de stichting voor ze kan betekenen en heeft daar in ieder geval al één idee voor.

,,We praten over: hoe kunnen we faciliteren, een stukje ontzorgen, werven en promoten van sport, maar ook het oplossen van boekhoudproblemen, dat meestal een blok aan het been is. Als je bij de vereniging het knelpunt van de financiën eruit haalt, alle officiële dingen richting overheden, dan kan een bestuur lekker bezig zijn met sport. Dan halen we de ellende weg. Voor mijn part huren we een accountant in die we alle boekhoudingen laten doen en jaarrekening moet afleveren. Ik ben van mening dat een accountant op een gegeven moment een deal moet sluiten: ik doe de boekhouding van alle verenigingen in de gemeente via het Episch Centrum. Het is een maatschappelijke functie, ze hebben dan misschien vijftig klanten (die verenigingen) en een leuke binding met de samenleving.’’

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

 

Iets melden of vragen?
[email protected]

 

Terzijde

Onthutsend betoog van begaafd spreker Martin Bosma over de publieke omroep. Je zou er van bozigheid niet meer naar kijken.


Onder het motto dat alle kleine beetjes helpen en je maar nooit weet of het je geld oplevert (die kans lijkt ons groter dan een hoofdprijs in de Staatsloterij of Postcodeloterij) is het goed dit even te lezen, vooral als u niet wilt dat hier straks vliegtuigen zo'n verschrikkelijke herrie gaan maken, dat een normaal gesprek voeren er niet meer in zit.De gemeente heeft een beheersplan opgesteld voor het 'Vitensbos', het deel van het Eper bosgebied waar drinkwater wordt gewonnen. Eén van de speerpunten is 'wetten en regels naleven'. Dat suggereert dat dit elders niet gebeurt. Typisch.


 

IMG 20191005 WA0002

Klik er op voor een vergroting en zie dat alle hoop op ons is gevestigd.


de heerdKlik er op voor meer informatie.


 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.