Agenda

‘Blok aan been sportverenigingen verwijderen’

cid image005 png01D522A5De sportclubs van de Wachtelenberg zijn ook in gesprek met het Episch Centrum. Michiel de Jong wil polsen wat de stichting voor ze kan betekenen en heeft daar in ieder geval al één idee voor.

,,We praten over: hoe kunnen we faciliteren, een stukje ontzorgen, werven en promoten van sport, maar ook het oplossen van boekhoudproblemen, dat meestal een blok aan het been is. Als je bij de vereniging het knelpunt van de financiën eruit haalt, alle officiële dingen richting overheden, dan kan een bestuur lekker bezig zijn met sport. Dan halen we de ellende weg. Voor mijn part huren we een accountant in die we alle boekhoudingen laten doen en jaarrekening moet afleveren. Ik ben van mening dat een accountant op een gegeven moment een deal moet sluiten: ik doe de boekhouding van alle verenigingen in de gemeente via het Episch Centrum. Het is een maatschappelijke functie, ze hebben dan misschien vijftig klanten (die verenigingen) en een leuke binding met de samenleving.’’

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Terzijde

Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald.Nieuwe zomerfeesten in Epe dankzij het Episch Centrum. Klik op de poster voor meer informatie.

Poster EA19Een abonnement op een digitale krant nemen is niet nodig, u kunt zo ook wel alle artikelen lezen die premium, extra of exclusief voor abonnees zijn. Normaal gesproken mag u slechts drie 'beschermde' artikelen lezen en wilt u er mee lezen, dan zou u een abonnement moeten nemen. De kranten maken daarbij gebruik van cookies en cache. Een van de makkelijkste manieren om dat te omzeilen, is na drie gelezen premium- of extra artikelen in de browser op de toetsencombinatie Control/Shift/Delete te drukken. Zet 'Te wissen tijdsperiode' op 'Alles' en klik op 'Nu wissen'. Daarna mag u weer drie 'beschermde' artikelen lezen. Zo kunt u àlle artikelen lezen. Werkt bij àlle kranten.

gratis lezenZo ellendig kunnen tekenbeten zijn, dus pas op, want het barst van de teken!Mooi theaterseizoen in De Heerd! Hier staat het programma.
de heerd


 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.