Agenda

Voorzitter wint nieuwjaarsverloting Vios

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van c.s.v Vios in Vaassen werd traditioneel een verloting gehouden met vele mooie prijzen. De hoofdprijs was een dames/meisjes fiets, beschikbaar gesteld door rijwielhandel Wijnbergen uit Vaassen. De gelukkige winnaar was na een spannende trekking voorzitter Gerard van Gurp. Hij kon de klaargemaakte fiets ophalen bij rijwielhandel Wijnbergen.

 

DSC 0001 Aangepast

Rijiwielhandelaar Wijnbergen wenste de gelukkige winnaar veel plezier met de fiets en overhandigde hem de sleutels.

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Terzijde

Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald.Nieuwe zomerfeesten in Epe dankzij het Episch Centrum. Klik op de poster voor meer informatie.

Poster EA19Een abonnement op een digitale krant nemen is niet nodig, u kunt zo ook wel alle artikelen lezen die premium, extra of exclusief voor abonnees zijn. Normaal gesproken mag u slechts drie 'beschermde' artikelen lezen en wilt u er mee lezen, dan zou u een abonnement moeten nemen. De kranten maken daarbij gebruik van cookies en cache. Een van de makkelijkste manieren om dat te omzeilen, is na drie gelezen premium- of extra artikelen in de browser op de toetsencombinatie Control/Shift/Delete te drukken. Zet 'Te wissen tijdsperiode' op 'Alles' en klik op 'Nu wissen'. Daarna mag u weer drie 'beschermde' artikelen lezen. Zo kunt u àlle artikelen lezen. Werkt bij àlle kranten.

gratis lezenZo ellendig kunnen tekenbeten zijn, dus pas op, want het barst van de teken!Mooi theaterseizoen in De Heerd! Hier staat het programma.
de heerd


 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.