Koppel-Swoe cancelt alles voor kwetsbare doelgroepen

Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen en de huidige situatie rondom het coronavirus heeft Koppel-Swoe besloten om alle activiteiten waar veel (kwetsbare) mensen samen komen te annuleren tot in ieder geval 1 april.

De steunpunten Bloemfontein in Vaassen, Burgerenk in Epe en de Hezebrink in Emst zijn de komende twee weken gesloten. Ook (senioren)activiteiten zoals de seniorensportdag, conversatieles Nederlands, gymnastiek, stijldansen, ZitFit, (preventief) huisbezoek, bijeenkomsten voor mantelzorgers, bingo, jongerenavonden in Emst en het NAH Kaffee zijn geannuleerd.

De kinderopvang van Koppel-Swoe blijft geopend. Wel zijn alle ‘buitengewone’ activiteiten gecanceld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een opa en oma-week op een locatie of een bezoek aan een zorgcentrum met peuters van een locatie. De pedagogisch medewerkers zijn extra alert op hygiëne en medewerkers en kinderen met klachten die passen bij het coronavirus worden gevraagd thuis te blijven.

Voor meer informatie: Koppel-Swoe, telefonisch bereikbaar op nummer 0578-676767. Of via de e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kijk ook op www.koppelswoe.nl Op www.koppelswoe.nl/agenda/ staat wel wel doorgaat.

Mensen die behoefte hebben aan contact, kunnen Koppel-Swoe altijd bellen op 0578-67 67 67.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden
Powered door Komento