Circus Renz geeft zeven voorstellingen in Epe

P1027247 (Custom) (2)Circus Renz uit Berlijn is gestart met de nieuwe Europa- tournee van 2013. Het in 1842 opgerichte circus komt met een geheel vernieuwd programma. Epe is één van de 35 plaatsen die het circus aan zal doen. Na de succesvolle optredens van de laatste jaren zal het grote circuscomplex van 16 t/m 20 mei staan op het terrein De Klaarbeek langs de N309.

Circus Renz is er trots op dat er ook dit jaar weer een live-orkest aanwezig is. Natuurlijk zijn er, zoals gebruikelijk bij circus Renz, vele dieren in het programma te bewonderen, zoals Indische olifanten, kamelen, honden en veel paarden. Zeer bijzonder is het feit dat er onlangs weer veel dieren zijn geboren, die natuurlijk te bezichtigen zijn voor de bezoekers.
Artiesten uit de gehele wereld zullen het programma compleet maken.

Maak de show in Epe mee en beleef de betoverende wereld van zand en zaagsel. In diverse winkels en plaatselijke kranten zullen reductiekaarten verschijnen waarmee iedereen met zeer aantrekkelijke kortingen een bezoek kan
brengen aan het circus.

Voor meer informatie www.circus-renz-berlin.nl

Voorstellingen:
donderdag 16 mei 19.00 uur premiere
vrijdag 17 mei 16.15 uur en 19.00 uur
zaterdag 18 mei 15.00 uur en 19.00 uur
zondag 19 mei 15.00 uur
maandag 20 mei 14.00 uur

DSC 57321 (Custom)

P1027247 (Custom)

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0 / 3000 Beperking van tekens
Je tekst moet 10-3000 tekens bevatten

Warm aanbevolen!

  • Programma feestweek rond Koningsdag
  • Verfwinckel Zimmerman 150 jaar
  • Eerste aflevering Met pEPEr en zout
  • Erwin van Andel over zijn kinderen in Kenya
  • Speelparadijs in de Hoge Weerd
  • Zang ging altijd voor voor Hennie en Theo Plakmeijer
  • Kijkje achter de schermen bij de slagers
  • Ode aan de Haelberg
  • Wissel, maar dan anders
  • Topvoetbal met Pasen in Epe

Roept u maar!

Schakel aan/uit Geluid Opties Smilies Geschiedenis FAQ Kide Chat
13:03-- Gast_6031: Wat een antireclame op paaszaterdag voor Epe: het regent bonnen voor foutparkeerders.
15:44-- Redactie: POLITIEBERICHT: Vrijdagmiddag 18 april heeft er op de Hoofdstraat in Epe een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden tussen een auto en een motor. Drie personen zijn hierbij gewond geraakt van wie twee ernstig. De personenauto reed rond 14.00 uur vanuit het dorp in de richting van de kruising met de Tongerenseweg. Vlak voor de kruising wilde de bestuurder linksaf slaan waarbij de tegemoetkomende motor over het hoofd werd gezien. Dit met een frontale aanrijding tot gevolg. De traumahelikopter is ter plaatse gekomen en het medische team heeft eerste hulp verleend. De motorrijder en passagier liepen ernstige letsel op en zijn overgebracht naar het ziekenhuis is Zwolle. De automobilist raakte ook gewond en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Apeldoorn. Het verkeersongevallenteamvan de politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval. De weg was in verband met dit onderzoek afgesloten. De identiteit van de slachtoffers is op dit moment nog niet bekend.
11:56-- Gast_5842: Na Joop v. Nuijs, heeft nu ook Wim Kok heeft een nieuw part-time baantje.
Onder de naam KIM WOK wordt hij commissaris bij een van de grootste Chinese banken.
Niet bekend is of hij zich in die hoedanigheid ook gaat bezighouden met de rechten van arbeiders, of mensenrechten, zijn vergoeding (Eur.47.000,--) gaat naar verluidt naar “stichting eigenbelang”
8:54-- Gast_9591: Na 25jr. komt men tot de ontdekking dat de Weerd Elektronika niet aan het bestemmingsplan voldoet.
Wanneer komt men tot het inzicht dat, gezien de verkiezingsuitslag, de bestemming van plucheklever joop van Nuijs ook niet deugt…?
8:03-- Gast_5276: "Samen voor elkaar" lees: samen hebben we het weer goed voor elkaar. "Exhibitionistische zelfverrijking" een term die men bij de PVDA goed kent!
8:00-- Gast_5276: exhibitionistische zelfverrijking
16:52-- Gast_6780: Een soort "Melkert baan" voor v. Nuys, dankzij zijn Vaassense vrinden. Zo komt zijn loopjongen Beumer ook weer boven drijven, door gebrek aan gewicht welliswaar......
15:46-- Gast_6017: Het onderhoud van het openbaar groen wordt uitbesteed omdat dat goedkoper is. Kan het besturen van deze gemeente ook worden uitbesteed? Dat is vast ook goedkoper.
15:44-- Gast_6017: Samen zorgen voor elkaar is het motto van het nieuwe coalitieakkoord. Dat doen die vijf zeker!
8:09-- Gast_4577: Alweer een stroomstoring in Epe, nu alleen in postcodegebied 8162. Geen tosti en koffie!!!

Naam:
Bericht:


Weersverwachting

Nu op Epernet

We hebben 59 gasten en geen leden online

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.