Formidabel filmpje uit Elspeet

Op youtube.com staat een fantastisch filmpje dat in Elspeet is geschoten door Ruud de Ruiter. Het is zo fascinerend, dat we het hier ook plaatsen. Elspeet is per slot van rekening bij ons naast de deur.

De Ruiter heeft het een maand geleden om zes uur 's morgens bij de Stakenbergweg gemaakt.

Wel even helemaal af kijken.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0 / 3000 Beperking van tekens
Je tekst moet 10-3000 tekens bevatten

Roept u maar!

Schakel aan/uit Geluid Opties Smilies Geschiedenis FAQ Kide Chat
15:02-- Gast_3042: Op wie gaan de eigenaren van de leidingen van de precariorechten verhalen? Op de gebruikers/burgers? Dag gaat het dus feitelijk om een lastenverzwaring voor de burgers! Heel slecht idee dus!
9:42-- Gast_6239: Slimmerik de Vries van de polpulistische "nieuwe lijn" wil precariorechten laten heffen op leidingen ed. welke in gemeentegronden liggen.

Goed plan, of diverse plekken heeft de gemeente b.v. rioleringen liggen in prive gronden, zoals in de Dellenparkweg.

Daar werd ooit toestemming voor gegeven, onder voorwaarde dat de gemeente de weg zou onderhouden, iets dat men overigens volledig nalaat!

Mijn rekening voor de rechten komt tzt. jullie kant op!
15:39-- Gast_5645: ..
10:30-- Gast_3663: Wat er ook gebeurd is kan onmogelijk worden goedgekeurd.
20:16-- Gast_7139: Zie onderaan op «link»
19:52-- Gast_8999: Psychose? Wat een lariekoek. Hij is gewoon stevig aan de drugs. Als ik hem was, zou ik me nooit meer in Epe laten zien. Oude tijden van Pistolen Paultje herleven...
18:43-- Gast_7313: te vertonen.Er zijn heel wat mensen die hem hetzelfde aan willen doen.Moeders heeft net 1 kind teveel geadopteerd uit het buitenland!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
18:41-- Gast_7313: Het is een lafaard en een nietsnut .Hij laat zijn moeder rondbazuinen dat hij last van psychose heeft,dit om een minder zware straf te krijgen.Mocht hij inderdaad een lage straf krijgen nemen we zelf het heft in handen.Eerst de bowl ergens in de fik steken en dan denken dat hij boven de wet staat.Maar laat dit een wijze les voor hem zijn door zich niet meer in Nederland
11:17-- Gast_4001: Terecht dat de naam is verwijderd, dat mag nu eenmaal niet, maar ik ben er kotsmisselijk van, wat een ziek figuur!!!! Mocht er geld nodig zijn om een civiele zaak aan te spannen, lees ik dit graag op deze site, ik doneer graag!
10:40-- redactie: De naam van degene die kokend water over het hondje heeft gegoten, die hier werd gemeld, hebben we (helaas) moeten verwijderen i.v.m. privacywetgeving.

Naam:
Bericht:


Weersverwachting

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.